Operació amb carretons elevadors de màstil amb càrrega en voladís (categoria II, tipus 4)
Obtenció dels coneixements tant teòrics com pràctics en la manipulació d’una carretilla elevadora tant frontal com retràctil, apilador i transpaleta elèc...
Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrame...
Reciclar els coneixements davant de situacions imprevistes que necessiten l'actuació de les persones que estan al costat de la víctima per salvar la vida o per no empitjorar el pronòstic.
Actuar davant d'una obstrucció de la via aèria, tant incomple...
Definir les habilitats i les destreses necessàries per muntar, desmuntar, emmagatzemar i conservar diferents sistemes de bastides complint les normes de seguretat establertes.
Aportar les destreses necessàries per poder fer una primera atenció a la parada cardíaca fins a l'arribada dels equips d'emergències.
Tractar l'ACR per fer maniobres de ressuscitació cardiopulmonar (RCP) de qualitat, amb domini del maneig del desfib...
Adquirir els coneixements de pràctiques laborals segures durant l'ús i funcionament de plataformes elevadores mòbils de personal (PEMP) per als grups i tipus 1A i 1B, contribuint així de forma positiva a la prevenció de accidents.
Elaborar productes específics de les diferents festivitats, tant tradicionals com a recents, i relacionar el producte amb la tradició o llegenda pertinent.
Operació amb carretons elevadors de màstil amb càrrega en voladís (categoria II, tipus 4)
Obtenció dels coneixements tant teòrics com pràctics en la manipulació d’una carretilla elevadora tant frontal com retràctil, apilador i transpaleta elèc...
Adquirir els coneixements de pràctiques laborals segures durant l'ús i funcionament de plataformes elevadores mòbils de personal (PEMP) per als grups i tipus 1A i 1B, contribuint així de forma positiva a la prevenció de accidents.
Realitzar les tasques d'elaboració de peces de pa i brioixeria, utilitzant les eines necessàries per al pastat, format de peces, fermentació, cocció i refredat i el posterior envasament
Adquirir els coneixements de pràctiques laborals segures durant l'ús i funcionament de plataformes elevadores mòbils de personal (PEMP) per als grups i tipus 1A i 1B, contribuint així de forma positiva a la prevenció de accidents.
Data
28/10/2026
- 29/10/2026
Formació subvencionada
Newsletter
Subscriu-te per començar a rebre la nostra Newsletter
Unsuscribe
Si vols deixar de rebre la nostra Newsletter opmle el teu mail i clica el botó per enviar
1. Donar-te d’alta com a usuari com a :
- PERSONA FÍSICA, en el cas de particulars.
- PERSONA JURÍDICA, en el cas d’empreses o Autònoms.
2. Seleccionar el curs desitjat.
3. En el cas de FORMACIÓ PROGRAMADA Selecciona opció : preu curs o preu empresa bonificat. ( ojo que nomes es pot tramitar la bonificació pels treballadors en alta a l’empresa el primer dia de curs).
4. Indicar nº de persones a inscriure. Clicar a “començar la inscripció” i si tot és correcte “confirmar inscripció”.
5. Complimentar amb les dades de l’ALUMNE, en cas d’inscripcions múltiples, disposes de vàries pantalles per a cada persona a inscriure. I ja pots “confirmar el formulari i finalitzar inscripció”. Rebràs un mail de confirmació de la inscripció.
6. En el cas de FORMACIÓ PROGRAMADA en l’apartat “Pagament” cal gestionar el pagament del total del cost de la inscripció. Rebràs la corresponent factura per tal de fer la transferència bancària. La inscripció quedarà confirmada en el moment de rebre el pagament.