Cuina de temporada

  Formulari requerit - Formulari formació subvencionada  
  • Compartir :  
Categoria: Taller cuina
Data: 26/05/2025 - 17/06/2025

Formació subvencionada

Aula NO CUINO - Torredembarra
C/ Filadors 15 Torredembarra

Teòric\Pràctic
26, 27 Maig
02, 03 Juny
17:00h - 21:00h


Característiques
Modalitat
Presencial
Total hores curs
30h
Lloc pràctica
Aula No Cuino - Torredembarra
Horari pràctiques
17 a 21h

Cant.


Objectius

Adquirir els coneixements, destreses i habilitats necessaris per elaborar les receptes principals, de la cuina de temporada.

Contingut del curs

Coneixement i aplicació de les normes d’higiene i manipulació específiques per crisi sanitària.
Identificació dels principals productes de temporada.
Descripció i elaboració dels entrants de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració d’entrants.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració d’entrants.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels primers plats de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels primers plats.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració de primers plats.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels plats principals de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels plats principals.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració dels plats principals.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració de postres lleugeres de temporada.

Propietats de les diferents postres lleugeres.
Realitzar i elaborar les principals receptes de les postres lleugeres.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.

Requisits participants

Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.

· Complir com a mínim algun dels següents requisits:

   - Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)

   - Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

   - Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.

   - Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

   - Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s

Alba Molas Gregorio

https://udpformacio.com/

Formador/s

  
0
Tancar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €
1. Donar-te d’alta com a usuari com a :
  - PERSONA FÍSICA, en el cas de particulars.
  - PERSONA JURÍDICA, en el cas d’empreses o Autònoms.

2. Seleccionar el curs desitjat.

3. En el cas de FORMACIÓ PROGRAMADA
Selecciona opció : preu curs o preu empresa bonificat.
( ojo que nomes es pot tramitar la bonificació pels treballadors en alta a l’empresa el primer dia de curs).

4. Indicar nº de persones a inscriure. Clicar a “començar la inscripció” i si tot és correcte “confirmar inscripció”.

5. Complimentar amb les dades de l’ALUMNE, en cas d’inscripcions múltiples, disposes de vàries pantalles per a cada persona a inscriure. I ja pots “confirmar el formulari i finalitzar inscripció”. Rebràs un mail de confirmació de la inscripció.

6. En el cas de FORMACIÓ PROGRAMADA en l’apartat “Pagament” cal gestionar el pagament del total del cost de la inscripció.
Rebràs la corresponent factura per tal de fer la transferència bancària.
La inscripció quedarà confirmada en el moment de rebre el pagament.