Objectius
Contingut del curs
1. Els aliments
1.1 Tipus d’aliments
1.2 Contaminació microbiana dels aliments
2. Manipulació i higiene alimentària
2.1 Higiene del manipulador
2.2 Higiene del local
2.3 Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments
3. Legislació alimentària aplicable
3.1 Normativa actual genèrica
3.2 Aliments al·lèrgens i intoleràncies
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat
Formador/s
Anna Perez Curto
www.centacgroup.com
