Elaboració de pans amb ferments naturals

  Formulari requerit - Formulari formació subvencionada  
  • Compartir :  
Categoria: Taller cuina
Data: 26/10/2026 - 03/11/2026

Formació subvencionada

Característiques
Modalitat
Presencial
Total hores curs
10
Lloc teoria
Aula No Cuino - Torredembarra

Places disponibles: 18
Cant.


Calendari curs

Dilluns 26 d'octubre de 17 a 20:30h

Dimarts 27 d'Octubre de 17 a 20:30h

Dilluns 3 de Novembre de 17 a 20h

 

Objectius

Aplicar la tècnica del ferment natural o massa mare a l'elaboració del pa reconeixent el sabor

Contingut del curs

  • Identificació de les matèries primeres i innovació al sector:

    • Valor nutricional del pa com a valor afegit
    • Canvis d'hàbits de consum
    • Utilització de farines ecològiques i integrals
    • Utillatge i maquinària necessaris
    • Normativa vigent

     

    Classificació dels diferents tipus de massa mare:

    • Massa mare liquida
    • Massa mare sòlida
    • Massa mare pastosa

    Aplicació de les tècniques d'elaboració dels pans amb massa mare:

    • Preparació, refrescos, conservació
    • Propietats de la massa mare
    • Diferents pans elaborats amb massa mare natural
    • Temps de fermentació i tipus de cocció
    • Conservació dels diferents productes
    • Acidesa i digestibilitat de les elaboracions

Requisits participants

Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.

· Complir com a mínim algun dels següents requisits:

   - Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)

   - Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

   - Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.

   - Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

   - Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.

 

· Experiència professional, no es requereix.

 

· Altres

   - Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467 

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s

Alba Molas Gregorio

C.P Pastisseria i Confiteria

Gerent de UdPFormacio (Una de Postres Formació)

Formador/s

  
0
Tancar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €
1. Donar-te d’alta com a usuari com a :
  - PERSONA FÍSICA, en el cas de particulars.
  - PERSONA JURÍDICA, en el cas d’empreses o Autònoms.

2. Seleccionar el curs desitjat.

3. En el cas de FORMACIÓ PROGRAMADA
Selecciona opció : preu curs o preu empresa bonificat.
( ojo que nomes es pot tramitar la bonificació pels treballadors en alta a l’empresa el primer dia de curs).

4. Indicar nº de persones a inscriure. Clicar a “començar la inscripció” i si tot és correcte “confirmar inscripció”.

5. Complimentar amb les dades de l’ALUMNE, en cas d’inscripcions múltiples, disposes de vàries pantalles per a cada persona a inscriure. I ja pots “confirmar el formulari i finalitzar inscripció”. Rebràs un mail de confirmació de la inscripció.

6. En el cas de FORMACIÓ PROGRAMADA en l’apartat “Pagament” cal gestionar el pagament del total del cost de la inscripció.
Rebràs la corresponent factura per tal de fer la transferència bancària.
La inscripció quedarà confirmada en el moment de rebre el pagament.