Cuina japonesa bàsica
Calendari curs
Dilluns 2 de Febrer de 17 a 21h
Dimarts 3 de Febrer de 17 a 21h
Dilluns 9 de Febrer de 17 a 21h
Dilluns 16 de Febrer de 17 a 21h
Dimarts 17 de Febrer de 17 a 21h
Objectius
Usar els productes de temporada fusionant l'exotisme japonès amb la proximitat de la nostra primera matèria en l'elaboració d'una carta de sushi.
Contingut del curs
- Descripció dels fonaments de la cuina japonesa:
- Història i cultura del Japó.
- Tradicions japoneses
- Explicació de la gastronomia japonesa.
- L'arròs.
- El peix.
- Plats fregits.
- Sashimi.
- Sopes.
Requisits participants
Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.
· Complir com a mínim algun dels següents requisits:
- Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)
- Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.
- Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.
- Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.
· Experiència professional, no es requereix.
· Altres
- Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat
Formador/s
Alba Molas Gregorio
C.P Pastisseria i Confiteria
Gerent de UdPFormacio (Una de Postres Formació)


