Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Calendari curs
Dimarts 17 de febrer de 9:30 a 12:30h
Dimecres 18 de febrer de 9:30 a 12:30h
Objectius
Objectius generals:
-Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
Objectius específics:
-Conéixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.
-Conèixer els requeriments de la legislació específica.
-Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
Contingut del curs
- Conceptes generals
- Reaccions adverses als aliments. Classificació
- Intoleràncies i al·lèrgies
- Situacions de risc
- Gestió del risc
- Principis bàsics
- Bones pràctiques
- Reglament d'etiquetatge
- Etiqueta i etiquetatge
- Responsabilitats
- Informació alimentària obligatòria
- Normatives sectorials
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat
Formador/s
Anna Perez Curto
Llicenciada en Ciència i Tecnoliga dels aliments
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica
Centac GROUP


