Inici   /   VAM Agència de Col·locacióSI VOLS MÉS INFORMACIÓ
Vam Formació i Ensenyament Professional està acreditat pel Servicio Público de Empleo i per la Generalitat de Catalunya (SOC) com a AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ nº 0900000222, .

COM HO FEM?

Els desocupats o treballadors que vulguin millorar el seu lloc de treball poden enviar-nos via mail el seu Currículum Vitae o presentant-lo personalment a les nostres oficines en horari de 9 a 14h

C/ Pompeu Fabra, 4 1r 2a Torredembarra

Si vols formar part de la nostra base de dades d'Agència de Col·locació envia'ns el teu currículum a info@vamformacio.cat.

COM OFERIM AQUEST SERVEI GRATUÏT A LES EMPRESES?

Totes les empreses via mail o personalment poden fer-nos arribar les seves ofertes de treball. Per aquest motiu cal que enviïn mail a info@vamformacio.cat o es posin en contacte amb el nostre departament d'ocupació al 877 073 729.

Una vegada obtinguem les dades necessàries de l'oferta de feina, aquesta es publica al facebook de Vam, a la web, al taulell d'anuncis de les nostres oficines, i s'envia mail a la nostra base de dades d'alumnes que s'adeqüin al perfil sol·licitat.

Una vegada rebuts tots els currículums, aquests, i prèvia autorització de l'interessat, s'enviaran a l'empresa per tal que en faci la selecció final.

Finalitzar el procés de selecció per part de l'empresa, Vam Formació farà seguiment dels currículums enviats per a l'oferta de feina.

Vam Formació com a agència de col·locació ofereix aquest servei de forma totalment gratuïta.