VAM Formació   /   Oferta formativa per a Alimentació i restauració

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Alimentació i restauració

PREPARACIONS CULINARIES A BASE D'ARROSSOS
Inici 23 Setembre 17:00 a 20:00 NO CUINO - Torredembarra
Objectius:
Onèixer les possibilitats dels arrossos des dels seus orígens. -Determinar els diferents tipus d' arrossos existents i les seves elaboracions. -Aprendre a cuinar l' a...
Modalitat: Presencial
Mètode: Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 12 hores
· Formació subvencionada
CUINA JAPONESA AVANÇADA
Inici 21 Octubre 17:00 a 20:30 NO CUINO - Torredembarra
Objectius:
Nèixer tècniques i utillatge específic de la cuina japonesa per aprendre a elaborar les receptes més representatives d’aquesta cuina, en un nivell més elaborat.
Modalitat: Presencial
Mètode: Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 20 hores
· Formació subvencionada
Taller d’aplicació de la gestió i l’ús de la IV i V Gamma
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
Nèixer les noves tècniques de producció al sector, com vehicular-les e interpretar-les per adaptar-les al nostre procés d’elaboració i emmagatzematge. Com conservar els al...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric
Durada:
Teoria: 12 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 200€     
Taller de tapes creatives i cocteleria molecular
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
dirigit a les persones inquietes i amb voluntat d’aprendre noves tècniques i tendències de les dues àrees mes creatives i originals de la restauració, com son les tapes i el...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric
Durada:
Teoria: 9 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 150€     
Taller pràctic de cocteleria
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
Taller pràctic i teòric de cocteleria, es treballaran vint còctels, dividits en cinc grups:
  • Història de la cocteleria i coneixements bàsics... Estació central, gesti...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 14 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 235€