VAM Formació   /   Tècniques d'organització empresarial: Coaching   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Tècniques d'organització empresarial: Coaching

Habilitats de coaching
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 300€     
Objectius
Al llarg del curs, l’alumne aprofundirà en els conceptes del procés de Coaching, treballarà l’autoconeixement, aplicarà habilitats socials i tècniques de comunicació, amb un mateix i amb el seu entorn, comprendrà la importància del desenvolupament personal, l’apoderament en la presa de decisions i el lideratge, per potenciar fortaleses, assolir les seves metes i tindre èxit en l’àmbit personal, social i professional.
A més, podrà posar en pràctica una visió alternativa en la gestió dels recursos personals, desenvolupant una actitud més positiva, amb determinació i autoconfiança, aspectes bàsics per assolir l’excel·lència.

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Programacio a mida
Teòric31 Desembre
Temari
 • Conèixer què és el coaching i familiaritzar-se amb el terme.
 • Conceptes i eines bàsiques del coaching
 • Formulació d'objectius
 • Analitzar els canvis en la situació actual i definir processos d'adaptació al canvi.
 • Desenvolupar l’auto coneixement, per ser més conscients i guanyar confiança en si mateix.
 • Establir pràctiques per l’auto motivació.
 • Enfortir l'autoestima adquirint recursos comunicatius més efectius.
 • Adquirir eines per millorar les habilitats socials.
 • Identificar els conflictes i desenvolupar la capacitat per solucionar-los.
 • Guanyar seguretat en la presa de decisions.
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 Programacio a mida
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.