VAM Formació   /   Prevenció de riscos laborals Llei 31 1995   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Prevenció de riscos laborals Llei 31 1995

RISCOS ESPECÍFICS EN TREBALLS DE COMERCIAL Art 19 Llei PRL + COVID19
Modalitat: ON LINE
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 10 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable
Preu treballadors/autònoms: 75€     
Objectius
Curs de Prevenció de Riscos Laborals per tractar els aspectes més rellevants dels treballs realitzats per comercials per identificar els riscos existents i determinar les mesures de prevenció a aplicar per als treballadors
Obtenció dels coneixements bàsics en matèria preventiva en treballs executats per personal que desenvolupa la seva activitat com a comercial d'acord amb l'establert en l'article 19 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula On line
Teòric18 Setembre
Temari
MOD I - PRL GENERAL

Lliçó 1 - Salut i feina. Lliçó 2 - Riscos i Factors de risc laboral. Risc greu i imminent: Riscos físics i M.P .: Soroll, vibracions, il·luminació, radiacions. Riscos químics i M.P .: Productes, vies, efectes, valors límit, fitxa i etiqueta de seguretat. Riscos biològics i M.P .: Agents, vies, efectes. Riscos ergonòmics i M.P .: MMC, Moviments repetitius, Postures forçades, efectes. Riscos Psicosocials i M.P .: Riscos, efectes. Riscos Llocs de treball i M.P .: Condicions constructives, condicions ambientals. Riscos màquines, eines i M.P .: Certificat CE, normativa. Risc elèctric i M.P .: l'electricitat. Risc elèctric. Contacte. Efectes, formació ... Lliçó 3 - Legislació de prevenció de riscos laborals: Dret a la vida. Llei 31/95 i 54/2003. Prevenció de Riscos Laborals (Principis, Tècniques o especialitats ...). Pla de Prevenció de Riscos (Avaluació de Riscos. Planificació de l'activitat). Lliçó 4 - Danys laborals. Accident de treball, malaltia laboral, altres patologies. Lliçó 5 - Sistemes elementals de control de riscos: Proteccions col·lectives. Proteccions individuals (EPI), Senyalització de seguretat. Lliçó 6 - Gestió, recursos, obligacions i responsabilitats en PRL. Lliçó 7 - Primers auxilis: PAS, Avaluació Primària (Suport Vital Bàsic SVB. RCP / CAB. Ús de desfibril·ladors DESA / DEA ...), Avaluació Secundària. Lliçó 8 - Lluita contra incendis. Evacuació: El foc, origen, classes, factors de risc, mètodes d'extinció, elecció extintor, ús equips, emergència i evacuació. Lliçó 9 - Seguretat Viària: M.P. Vehicle, desplaçaments, son, fatiga, alcohol, drogues, fàrmacs, vestuari ... Vianants, a l'viatjar com a passatger, amb autobús, tren, metro, taxi, VTC.



MOD II - SECTOR COMERÇ. RISCOS I M.P.

UD 1 CONCEPTES BÀSICS

Lliçó 1 - El comerç. Lliçó 2 - Activitats bàsiques de comerç. Lliçó 3 - La mercaderia. Lliçó 4 - Relació amb el client. Lliçó 5 - Equips de treball i mitjans auxiliars

UD 2 RISCOS. AVALUACIÓ DE RISCOS

Lliçó 1 - Identificació de riscos. Lliçó 2 - Avaluació de riscos

UD 3 MESURES PREVENTIVES

Lliçó 1 - M.P. relacionades amb els LOCALS DE TREBALL. Lliçó 2 - M.P. relacionades amb el AMBIENT DE TREBALL. Lliçó 3 - M.P. relacionades amb els PRODUCTES QUÍMICS. Lliçó 4 - M.P. relacionades amb els AGENTS BIOLÒGICS. Lliçó 5 - M.P. relacionades amb la CÀRREGA FÍSICA. Lliçó 6 - M.P. relacionades amb la CÀRREGA MENTAL. Lliçó 7 - Trànsit de vehicles industrials

UD 4 TÈCNIQUES PREVENTIVES ESPECÍFIQUES

Lliçó 1 - Mitjans de protecció col·lectiva. Lliçó 2 - Equips de protecció individual. Lliçó 3 - Senyalització de seguretat i trànsit



MOD III - EL coronavirus I LA SEVA MALALTIA COVID -19

UD 1 - EL coronavirus. COVID - 19. L'ORIGEN

Lliçó 1. Els coronavirus. Què són? Origen animal. SARS El brot 2019

UD 2 - LA MALALTIA. COVID-19

Lliçó 1. La malaltia i la seva propagació. Lliçó 2. Gravetat i Riscos. Lliçó 3. Transmissió. Lliçó 4. Contagi. Índex RO. Càrrega viral. Vies de contagi. Lliçó 5. Períodes d'incubació i quarantena. Lliçó 6. Tractaments

UD 3 - ACTUACIÓ DAVANT POSSIBLE CONTAGI

Lliçó 1. Com sé si tinc COVID-19? TEST Diagnòstic. PCR. TEST Ràpids IGG.IGM ... Lliçó 2. Com actuo si he tingut un contacte estret? Lliçó 3. Quan puc rebre assistència domiciliària? Lliçó 4. Com i quan s'obté l'alta? ¿Immunitat?

UD 4 - MESURES D'HIGIENE PERSONAL. Neteja i desinfecció. AÏLLAMENT SOCIAL

Lliçó 1. Mesures preventives. Lliçó 2. M.P. d'Higiene personal. Rentat de mans ... Lliçó 3. M.P. Neteja. Desinfecció. Ventilació. Productes. Equips. Mètodes. Procediments. Lliçó 4. M.P. de distanciament social - Aïllament total. Compromís individual. Quarantena a casa. Lliçó 5. M.P. Per millorar el sistema immunitari. Lliçó 6. M.P. Psicosocials. Preparar-me per a una pandèmia. Lliçó 7. M.P. Equips de protecció individual (EPI). Procediments. Elecció. Treure. Posar.

UD 5 - DE LA NOVA NORMALITAT A les SUCCESSIVES ONADES

Lliçó 1. La desescalada. Fases. Lliçó 2. La Nova Normalitat. RD-LLEI 21/2020. Lliçó 3. RD 926/2020. NOVA ONADA. Lliçó 4.M.P. Universals - Protocols. Lliçó 5. M.P. Tots els sectors. Lliçó 6. Infraccions i Sancions. Lliçó 7. Les vacunes
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 On line
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.