VAM Formació   /   Alimentació i restauració, SECTORIAL (formació subvencionada)   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Accés a aula

Alimentació i restauració, SECTORIAL (formació subvencionada)

Formació TOTALMENT SUBVENCIONADA SECTORIAL per a treballadors i/o autònoms
CUINA VEGANA
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic

Durada:
Teoria: 15 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Objectius
La cuina vegana es caracteritza per no fer ús de cap producte d’origen animal. Pel seu baix contingut en grasses saturades i altres elements nocius per l’ésser humà, aquesta és una cuina sana i natural. Apte per a celíacs.

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula NO CUINO - Torredembarra
C/ Filadors 16 Torredembarra
Teòric\Pràctic26 Octubre
02, 09, 16, 23 Novembre
17:00 - 20:00
Temari
Contingut del curs:
1. Caldos, fondos, sopes i cremes:
a) Demi glace de cigrons, fons vegetal, sopes asiàtiques i cremes de verdures dolces
2. Hortalisses, verdures i algues:
a) Coccions i talls per a potenciar al màxim les propietats organolèptiques i energètiques de les verdures
3. Arrossos i altres cereals integrals:
a) Arròs integral, quinoa, mill i blat sarraí
4. Proteïnes vegetals:
a) Seità, tofu, tempeh i llegums
5. Postres
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 NO CUINO - Torredembarra
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.