VAM Formació   /   Manipulació d'aliments i seguretat alimentària APPCC   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Manipulació d'aliments i seguretat alimentària APPCC

MANIPULACIO D'ALIMENTS + MESURES D'HIGIENE COVID 19
Modalitat: Teleformacio/on line
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 150€     
Objectius
Objectius generals:
- Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.
Objectius específics:
- Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
- Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
- Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.
Disposar de les normes actuals en higiene alimentària i seguretat al lloc de treball respecte el COVID19.

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula On line
Teòric31 Desembre
Temari
Continguts:
1. Els aliments
1.1 Tipus d’aliments
1.2 Contaminació microbiana dels aliments
2. Manipulació i higiene alimentària
2.1 Higiene del manipulador
2.2 Higiene del local
2.3 Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments
3. Legislació alimentària aplicable
3.1 Normativa actual genèrica
3.2 Aliments al·lèrgens i intoleràncies
UD 1 - EL coronavirus. COVID - 19. L'ORIGEN
Lliçó 1. Els coronavirus. Què són ?. Origen animal. SARS El brot 2019
UD 2 - LA MALALTIA. COVID-19
Lliçó 1. La malaltia i la seva propagació.
Lliçó 2. Gravetat i Riscos.
Lliçó 3. Transmissió.
Lliçó 4. Contagio.Indice RO. Càrrega viral. Vies de contagi.
Lliçó 5. Períodes d'incubació i quarantena.
Lliçó 6. Tractaments
UD 3 - ACTUACIÓ DAVANT POSSIBLE CONTAGI
Lliçó 1. Com sé si tinc COVID-19 ?. TEST Diagnòstic. PCR. TEST Ràpids IGG.IGM .. Lliçó 2. Com actuo si he tingut un contacte estret?
Lliçó 3. Quan puc rebre assistència domiciliària?
Lliçó 4. Com i quan s'obté l'alta ?. ¿Immunitat?
UD 4 - MESURES D'HIGIENE PERSONAL. Neteja i desinfecció. AÏLLAMENT SOCIAL
Lliçó 1. Mesures preventives.
Lliçó 2. M.P. d'Higiene personal. Rentat de mans ..
Lliçó 3. M.P. Neteja. Desinfecció. Ventilació. Productes. Equips. Mètodes. Procediments.
Lliçó 4. M.P. de distanciament social - Aïllament total. Compromís individual. Quarantena a casa.
Lliçó 5. M.P. per millorar el sistema immunitari.
Lliçó 6. M.P. Psicosocials. Preparar-me per a una pandèmia.
Lliçó 7. M.P. Equips de protecció individual (EPI). Procediments. Elecció. Treure. Posar.
UD 5 - desescalada: CENTRES DE TREBALL.
Lliçó 1. La desescalada. Fases.
Lliçó 2. M.P. Generals. Protocols
Lliçó 3. M.P. Generals - Tots els sectors.
Lliçó 4. M.P. específiques comerç minorista.
Lliçó 5. M.P. específiques per a enviaments a domicili.
Lliçó 6. M.P. específiques per a hostaleria i restauració.
Lliçó 7. M.P. específiques per a obres de construcció. Annex. Recomanacions de l'Ministeri de Sanitat
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 On line
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.