Alimentació i restauració, SECTORIAL (formació subvencionada)
Formació TOTALMENT SUBVENCIONADA per a treballadors i/o autònoms
|
|
PASTISSERIA ARTESANA: TÈCNIQUES DE BASE |
|
Modalitat: Presencial (Queden exclosos treballadors de l'Administració Pública)
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
|
|
|
· Formació subvencionada
|
Objectius
Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.
|
AULA |
|
MÈTODE |
|
DATES |
|
HORARI |
|
| Aula Tamarit
| | Teòric | | 10, 11, 14, 16 Març
| | 09:00 - 14:00 | |
Temari
1.Tècniques d’aplicació habituals:
1.1. Massa de petisú, bescuits, planxes i “melindros” .
1.2. Decoració de pastissos tradicionals: nates i tòfona, massini, nata i rovell cremat .
1.3. Mill fulls amb base pasta de full i mantega.
1.4. Assortit de pasta de full amb base margarina i mantega “Palmiers”, petits i grans.
1.5. Problemes més comuns i les seves solucions
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email:
info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.
Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita).
Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.
Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació